Fysio

SPECIALIST IN BEWEGING

Als je niet goed kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je meer moet bewegen, als je moeite hebt met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud.

 

Bij Schiepers Fysiotherapie kunt u terecht als bewegen op dit moment niet vanzelfsprekend is. Samen met uw fysiotherapeut werkt u aan uw herstel door de huidige beperkingen op te lossen en zo nodig samen te streven naar een passende vorm van duurzaam bewegen.

 

Bij uw eerste consult vindt een uitgebreid vraaggesprek plaats waar uw behandelaar een beeld probeert te schetsen van uw hulpvraag, de mogelijke oorzaak van uw klacht, uw algemene gezondheid en de mogelijkheden van therapie. Daarna vindt een lichamelijk onderzoek met specifieke klinimetrie plaats om uiteindelijk te komen tot een structuurdiagnose. Na de diagnostiek worden in samenspraak met  de client de mogelijkheden besproken voor therapie. De therapie kan bestaan uit advies, individuele hands-on behandeling, oefeninstructie of groepstherapie.

 

Tijdens of na de behandelepisode wordt besproken of het raadzaam is te kijken naar een vorm van duurzaam bewegen. Dit kan bestaan uit een individueel oefenschema voor thuis, starten of continueren van de groepstherapie in de praktijk of doorstromen naar een programma begeleid bewegen onder supervisie van een beweegcoach.

 

Schiepers Fysiotherapie heeft de mogelijkheden U in al deze voorzieningen te begeleiden.

Praktijk Schiepers - Header Home 4
  • Onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en zijn ingeschreven in het Kwaliteits-Register Fysiotherapie.

 

  • Onder het principe ‘Life Long Learning’ worden onze medewerkers continu bijgeschoold naar de meest recente behandelrichtlijnen en wetenschappelijke inzichten.
  • Zo bent u gegarandeerd van de meest up-to-date behandeling
Call Now Button